Betsy Wormgoor is neerlandicus. In 2000 studeerde zij cum laude af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij publiceert teksten over oudere letterkunde. Momenteel doet ze wetenschappelijk onderzoek naar het werk van Abraham de Koning, een onderbelichte toneelschrijver uit de gouden eeuw.

Sinds jaren schrijft, redigeert en corrigeert Betsy uiteenlopende teksten: van architectuurscripties tot medisch voorlichtingsmateriaal, van beleidsnotities tot verenigingsbladen en van reportages tot interviews. Daarnaast werkte zij als docent Nederlands aan de universiteit en in het voortgezet onderwijs.

VONDERMAN
TEKST & COMMUNICATIEStart.htmlStart.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1
Contact:
info@vondermantekst.nl

Contact.htmlmailto:info@vondermantekst.nlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1
Start            Tekst           CommunicatieStart.htmlTekst.htmlCommunicatie.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2
Tekst-SOS
Tekst-SOS.htmlshapeimage_5_link_0
Web

Web.htmlNotuleerdienst.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1
Over onsshapeimage_7_link_0
TarievenTarieven.htmlshapeimage_8_link_0
VoorwaardenAlgemene_voorwaarden.htmlshapeimage_9_link_0
E-mailnieuwsbriefhttp://eepurl.com/b92dnshapeimage_10_link_0
Notuleren
Notuleerdienst.htmlshapeimage_11_link_0

Marten Schulp is cultuurwetenschapper. In 2004 studeerde hij af op het onderwerp ‘cultuurindustrie in de internetsamenleving’. Hij werkt al jaren als communicatieadviseur, journalist en redacteur en is gespecialiseerd op de gebieden cultuur, technologie en zorg en welzijn.


In 2007 lanceerde Marten in opdracht van uitgeverij ‘Music Maker Media Group’ het muzikantenvakblad De Bassist en werd hij hoofdredacteur. Voor de computermagazines Computer Easy en iCreate maakte hij specialistische informatie over computertechniek toegankelijk voor een breed publiek. Ook is hij actief als basgitarist, contrabassist en muziekdocent.